![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پی اچ دی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
همسر بنده متولده 1370، میخواد تحصیلی اقدام کنه، ارشد مهندسی شیمی داره، معدل لیسانس 14،معدل ارشد 17،دانشگاه سراسری خونده ولی مقاله نداره آیلتس ماک، 6.5 شده 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه داره و مشغول به کاره در حال حاضر با توجه به نمره زبانش و زمانبر بودن اکسپرس انتری میخواد تحصیلی اقدام کنه،کدوم مقطع رو پیشنهاد میدید تا شانس ویزا بیشتر باشه؟با این شرایط،مستر مجدد، پی اچ دی یا کالج؟ از نظر جاب آفر و قضایای مالی در ایران مشکلی نیست، ممنون میشم راهنم
2021-09-29 05:35:00 #Canada [پی اچ دی] ویزایدانشجویی
من یه پروگرم توی هامبر میخواستم اپلای کنم که دیروز هنوز باز نشده بود امروز بسته شده یعنی اینقدر سریع پر شده؟ وقتی میزنه closed یعنی دیگه کلا بسته شده؟
2021-10-06 05:20:00 #Canada
من یه بیماری دارم قرصاشو سرچ کردم میشه ۱۵۰ دلار درماه از کجا بفهمم بیمه تو کانادا چقدرشو پرداخت میکنه?
2021-09-06 08:40:00 #Canada
من نیاز به یه کمکی دارم من ارشد مهندسی صنایع هستم که ۳ سال پیش درسم تموم شده الان میخوام برای ارشد مجدد اقدام کنم ولی مثلا رشته هایی مثل مدیریت منابع انسانی یا مدیریت پروژه مد نظرمه که بتونم تو استادی پلن توجیه کنم ارشد مجدد خوندنمو گپ تحصیلیمم میتونم از طریق شرکت پر کنم بنظرتون برای ارشد مجدد خوندن ، این رشته هایی که گفتم اکیه ؟ کسی هست که اطلاعی داشته باشه تو این زمینه؟
2021-09-22 05:53:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada